Waarom lid worden van SchoolpleinNoord?

SchoolpleinNoord wil de arbeidsmarktvraagstukken aanpakken door samen te werken, kennis te delen en het imago van het onderwijs te versterken. Daarnaast ontwikkelt SchoolpleinNoord zich tot een speler die de belangen van het onderwijs in de drie Noordelijke Provincies landelijk ter tafel brengt. SchoolpleinNoord is dus veel meer dan alleen een vacaturesite.

‘Als je de arbeidsmarkt in het onderwijs gezond wilt houden, dan is samenwerking enorm belangrijk. Dit geldt voor het primair onderwijs, het voorgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en ook de kinderopvang’ (Yvonne Beishuizen, 2021).

SchoolpleinNoord wil verbindend zijn, niet voorschrijvend en oog hebben voor de erkenning van diversiteit binnen het onderwijs.


SchoolpleinNoord is ontwikkeld in samenwerking met de Regionale Aanpak Personeelstekorten (RAP) in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Een van de doelstellingen is het creëren van een regionaal loket waarin de interne en externe communicatie van de RAP een plek krijgt. Hierdoor wordt op een duurzame manier kennis gedeeld ten behoeve van verdere ontwikkeling van professionals en organisaties. 


SchoolpleinNoord wil samen de huidige arbeidsmarktvraagstukken gezamenlijk aan te pakken door: 

 • informatie te geven
 • kennis te delen
 • de instroom te verhogen
 • de doorstroom te verbeteren en te behouden 
 • de uitstroom te beperken
 • HRM-activiteiten te delen

 

Wat levert lidmaatschap nog meer op?

 • korting op het plaatsen van vacatures
 • een eigen account en organisatiepagina op SchoolpleinNoord met:
 • direct toegang tot kennis en informatie
 • deelname aan netwerken
 • deelname aan workshops en trainingen
 • aansluiting bij imago activiteiten

 

Vacatures plaatsen op SchoolpleinNoord

Ieder lid beschikt over een eigen account op de website van SchoolpleinNoord. Hier kunnen schoolbesturen zelf een organisatiepagina aanmaken en de scholen beheren en natuurlijk de vacatures plaatsen. Wij vragen wij een bijdrage voor het publiceren van vacatures op SchoolpleinNoord. Aan niet-leden vragen wij een bijdrage van € 25,00 per dag per vacature. Leden krijgen korting op de vacatureplaatsing en betalen € 10,00 per dag per vacature

Vacatures plaatsen
Opent in een nieuw tabblad

 

Lid worden?

Wij vragen contributie voor het lidmaatschap. De hoogte van de contributie is afhankelijk van het aantal fte’s werkzaam in de organisatie. Voor het bepalen van het aantal fte’s wordt uitgegaan van de medewerkers die een arbeidsovereenkomst hebben. De contributie bedraagt €20,- per fte per jaar. Meld je nu aan en wordt lid van SchoolpleinNoord!

Aanmeldformulier downloaden (PDF)

Vul het aanmeldformulier in, onderteken deze en stuur het op naar Dette Schouten, kwartiermaker SchoolpleinNoord via d.schouten@schoolpleinnoord.nl

 

Lees hier het huishoudelijk reglement (pdf)

Statuten van Vereniging SchoolpleinNoord (pdf)

Meer over SchoolpleinNoord (pdf)

 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem met ons contact op:

Meer informatie aanvragen