SchoolpleinNoord

Start hier je loopbaan

  • Maak een profiel aan
  • Ontvang dagelijks de nieuwste vacatures via de Jobalert
PROFIEL AANMAKEN

of

inloggen in je profiel

Lid worden van SchoolpleinNoord?

SchoolpleinNoord is veel meer dan alleen een vacaturesite. SchoolpleinNoord is het platform waar kennisdeling en professionele ontmoeting centraal. Tijdens fysieke netwerkbijeenkomsten en via het Kennisplatform is voor alle professionals in het onderwijs informatie beschikbaar. Een platform waar met elkaar en van elkaar geleerd wordt als partners in het onderwijs. Deel jij onze ambitie?

Wat levert lidmaatschap nog meer op?

Voor het lidmaatschap vragen contributie. De hoogte van de contributie is afhankelijk van het aantal fte’s werkzaam in de organisatie. Voor het bepalen van het aantal fte’s wordt uitgegaan van de medewerkers die een arbeidsovereenkomst hebben. De contributie bedraagt €20,- per fte per jaar.

Wil je meer informatie of je aanmelden als lid? Neem contact op met SchoolpleinNoord via info@schoolpleinnoord.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Vacatures plaatsen op SchoolpleinNoord

Ieder lid beschikt over een eigen account op de website van SchoolpleinNoord. Hier kunnen schoolbesturen zelf een organisatiepagina aanmaken en de scholen beheren en natuurlijk de vacatures plaatsen. Wij vragen wij een bijdrage voor het publiceren van vacatures op SchoolpleinNoord. Aan niet-leden vragen wij een bijdrage van € 25,00 per dag per vacature. Leden krijgen korting op de vacatureplaatsing en betalen € 10,00 per dag per vacature.

Tijdens de ALV op 24 oktober 2022 is besloten dat publicatie van vacatures op SchoolpleinNoord voor leden voorlopig gratis is! Wijzigingen hierop worden na de ALV in 2023 en bekend gemaakt.

Vacatures plaatsen

Lees hier het huishoudelijk reglement (pdf)
Statuten van Vereniging SchoolpleinNoord (pdf)