Nieuwsartikelen | SchoolpleinNoord

Nieuwsartikelen

Open Dagen lerarenopleidingen

Ben je uit het goede hout gesneden en ligt je hart bij de ontwikkeling van kinderen? In het basisonderwijs zijn volop mogelijkheden voor je als je (bijna) klaar bent met je school, maar ook als je nu iets anders doet en een carrièreswitch wilt maken. Tijdens de Open Dagen van de Noordelijke hogescholen en de Rijksuniversiteit Groningen ontdek je er alles over.

Webevents Onderwijsloket najaar 2022

In het najaar van 2022 (september t/m december) gaan we opnieuw webevents organiseren. Een keer per maand nodigen we twee ervaringsdeskundigen uit om te vertellen over hun overstap naar het onderwijs, en zij beantwoorden dan ook vragen van de aanwezigen. De verhalen van de overstappers staan tijdens deze events centraal: eerste oriëntatievragen over werken in het onderwijs. We nodigen jullie van harte uit om onze webevents te verspreiden binnen jullie eigen netwerk, maar natuurlijk ook om de webevents zelf bij te wonen.

De stap naar de basis

‘Ik was geschokt. Ik dacht: is dát nou samenwerken?’ ‘We hebben een systeem gecreëerd waarin bijles noodzakelijk is’

Dagblad van het Noorden, Inki de Jonge

Merel van Vroonhoven werd in 2012 uitgeroepen tot Topvrouw van het Jaar en maakte aan de vergadertafel het verschil voor velen. Maar ze wilde het verschil maken voor het individu. En werd juf.