Arbeidsmarktplatform PO nieuwtje en fijne vakantie

Arbeidsmarktplatform primair onderwijs

Ik val maar direct met de deur in huis. Binnen het Arbeidsmarktplatform PO ben ik betrokken bij het project diversiteit en inclusie gericht op personeelsbeleid. We zetten diversiteit en inclusie op de agenda. De samenleving wordt steeds diverser en dat roept de vraag op hoe je dit vertaalt naar je personeelsbeleid. Om dit bespreekbaar te maken organiseren we drie inspiratiesessies. Misschien voor de scholen binnen jullie regio interessant. Mocht je mogelijkheden hebben om dit te delen dan zou dat super zijn… 

De sessies vinden plaats op 21 september, 30 september en 3 oktober van 14.00 tot 16.00 uur op wisselende locaties. Tijdens elke sessie worden andere aspecten van diversiteit en inclusie, en de effecten hiervan op besluitvorming, besproken door ervaringsdeskundigen. Aansluitend op de keynote van de sprekers gaan de deelnemers van de sessies met elkaar in gesprek. 

 

  • 21 september Utrecht: Hannah Bijlsma: diversiteit in talent
  • 30 september Zwolle: Karim Amghar: culturele diversiteit
  • 3 oktober Etten-Leur: Peter van Maaren: seksuele diversiteit

Meer informatie en aanmelden
 
 

Mogelijk ook interessant

Onderzoek naar professionalisering leraren: hoe pak je dat effectief aan?
Goed onderwijs staat of valt met de kwaliteit van de leraren voor de klas. Hun vakkennis is een essentieel onderdeel van hun vakmanschap. Hoe is het met de vakkennis van leraren gesteld in Nederland? Willen leraren zich ontwikkelen en doen ze dat ook? Onderhouden ze hun kennis en hoe efficiënt is de Lerarenbeurs nou eigenlijk?

Het CAOP deed hier onderzoek naar en onderzoeker Devorah van den Berg vertelt hier meer over:

Verder lezen

En last but not least: EEN HELE FIJNE VAKANTIE !! 

Geke Versprille